25 Eylül 2022 Pazar

BFT Santral Kepenk Motorları

 BFT Santral Kepenk Motorları firmamız tarafından sizler içi büyük bir özen ve özveriyle üretilmekte ve hizmet verilmektedir. Günümüzde hemen hemen her yerde kepenk kapılar kullanılmakta ve artmaktadır. Birçok firmanın ürettiği santral kepenkler firmamız tarafından son teknoloji ve son kalite bir şekilde üretilmekte ve satışa sunulmaktadır.

BFT ürünlerinin hemen hemen hepsinde örneğin; BFT mantar bariyer, BFT fotoselli kapı, BFT yana kayar kapıda gücü veren ve ürünün çalışmasını sağlayan motordur. Ve bu motor bu ürünlerde olduğu gibi BFT santral kepenkte de bulunmaktadır. Birçok parçadan oluşan bu ürünlerin en temel parçası kesinlikle motorlarıdır. Gücü veren, çalışmasını sağlayan ve ihtiyaçları karşılayan motordur. Kısaca ürünün beyni olan bu motorlar firmamız bünyesinde siz değerli müşterilerimiz için santral kepenklerin çalışması için fabrikalarımız da üretilmektedir.

Hem kepenklerin içeriğine hem de ayrıca satılmak üzere üretilmekte ve satılmaktadır. Bu gibi birçok BFT ürün ve ürün çeşitlerinin yanı sıra ürün parçalarına yetkili bayilerden veya firmamızın internet sitesinden ihtiyacınız ve isteklerinize uygun olan ürüne ulaşabilir ve temin edebilirsiniz.

BFT Santral Kepenk Motorları Çeşitleri

BFT santral kepenk motorları çeşitleri genellikle santral kepenklerin yapısına göre ve çalışma prensibine göre değişmekte ve çeşitlenmektedir. Bu çeşitlilik genelde ürettiği güce göre, büyüklük ve uzunluğuna göre gibi etkenler sayesinde değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda santral kepengin büyüklüğü ve uzunluğuna göre de motorların aynı oranda güç harcaması gibi etkenler olduğu için kepenklerde motorların çeşitlenmesinde büyük bir etkendir.

Bu BFT santral kepenk motorların çeşitlenmesi motorların fiyatlarında da çeşitliliğe neden olur. Motor ne kadar güçlenir veya büyürse fiyatta aynı derecede pahalılaşır bu fiyat değişiklikleri kepenklerin fiyatlarına da dolaylı yoldan etki etmektedir. Firmamız bünyesinde üretilen ve kepenklerimizde kullanıldığı gibi tek başına da üretilip satılan bu motorlara yetkili bayilerimizden ve internet sitelerimizden uygun fiyata ve muadillerinin üstünde bir kaliteyle ulaşıp temin edebilirsiniz. Sizlerin en iyi motora karar vermesi ve yetkili bayilerimize ya da internet sitemize girmesi yeterli olacaktır. İstediğiniz motora kolayca ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder