25 Eylül 2022 Pazar

Fotoselli Kapı

 Fotoselli kapılar kısa sürede açılıp kapanabilen iki kanatlı olarak çalışan kapılardır. Diğer bir adı da otomatik kayar kapı olan fotoselli kapıların günlük hayatta sıkça kullanıldığını görebilirsiniz.

Günümüzde alışveriş merkezlerinden tutun da bina girişlerine kadar sürekli gördüğümüz otomatik yana kayar kapılar kullanımı oldukça kolay olan kapılardır. Yazımızın devamında fotoselli kapı hakkında merak edilenlere, özelliklerine ve otomatik kapı alabileceğiniz yerlere dair bilgileri derledik.

 

Fotoselli Kapı Özellikleri Nelerdir?

Otomatik yana kayar kapılar özellikleri yönünden sık kullanım gerekli olan yerlerde kullanılmaktadır. Açılış ve kapanış hızının kısa olması da tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biridir. Peki otomatik kayar kapılar neden bu kadar çok tercih ediliyor? Fotoselli kapı özellikleri;

  • 1 saniye gibi kısa bir sürede açılır ve aynı sürede kapanabilir niteliklere sahiptir.
  • Sürekli kullanıma uygundur.
  • Sık geçişlerde sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirir.
  • Kullanım tercihine göre açık kalma süresi ayarlanabilir.
  • Çift kanatlı ya da tek kanatlı olarak tasarlanabilir.
  • Düzenli bakım gerektirir.
  • Hızlı bir şekilde onarılabilir.
  • Yoğun giriş çıkış olan alanlarda kullanıma uygundur.

Fotoselli Kapıların Çalışma Prensibi Nedir?

Otomatik kayar kapılar çalışma prensibi itibari ile fotodirenç mekanizması ile çalışmaktadır. Bu mekanizma LDR ile oluşturulan bir direnç mekanizmasıdır. Direncin ışığın yoğunluğuna göre değiştiği bu sistem ile fotoselli kapı çalışma prensibi ortaya çıkar.

Otomatik kayar kapı ürünlerine sahip olarak alanlarınızda kapı kullanımını maksimum kolaylıkta mümkün kılabilirsiniz. Sadece kapı kullanımının kolaylaşması değil aynı zamanda istediğiniz zaman ayarlamalarını yapabilmeniz yönünden de başarılı kapı seçenekleri arasında değerlendirilmektedir.

Alanlarınız için otomatik kapı ürünlerini seçmeniz halinde otomatik kapı kullanmanın avantajlarını deneyimleyebilirsiniz. Düzenli bakım ve gerekli görüldüğü takdirde onarım ile uzun ömürlü otomatik kapılara sahip olmak sandığınızdan daha kolay.

 

Fotoselli ve Çeşitli Otomatik Kapı Ürünleri Nereden Alınır?

Otomatik kapı ürünlerine doğrudan Otomasyon firmamız üzerinden sahip olabilirsiniz. Otomatik kapı ürün çeşitlerimiz arasında farklı alanlar için kullanılabilen çeşitli otomatik kapılar bulunmaktadır.

Kullanım amacınıza en uygun otomatik kapı ürününü seçmek için doğrudan kapı satın alabileceğiniz firmamıza başvurabilir ya da müşteri hizmetlerimizden hizmet randevusu oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder