25 Eylül 2022 Pazar

Plaka Tanıma Sistemleri

 Plaka tanıma sistemleri ile siz müşterilerimize son kalite ürün ve hizmet vermekteyiz. Günümüzde çokça kullanılan ve hemen hemen her yerde artık yaygınlaşmış bir sistem ve üründür. Birçok alanda kullanılan plaka tanıma sistemi gelişen teknoloji ile birlikte son derece gelişmiş bir sistemdir. Bu sistem insanların hayatını büyük ölçüde kolaylaştıran bir sistemdir. Birçok çeşidi bulunan ve her sektöre ve ihtiyaca uygun olarak üretilmekte ve kullanılmaktadır. Araçlarda bulunan plakaları hafızalarına kaydedilmesi sonucu bir kamera yardımıyla çalışan ve tanın plakaya göre kapı veya bariyer açma işlemi gösteren bir sistemdir. Günümüzde ülkemizde ve dünya da çokça kullanılan ve genellikle iş yerleri ve birçok otoparkta kullanılan bu sistem hayatı kolaylaştıran ve güvenliği sağlayan bir sistemdir.

Plaka tanıma sistemi bariyer ve kapı açma işlevinde kullanıldığı kadar günlük yaşantımızda birçok alanda daha kullanılır. Bu alanlardan en yaygın olanı ve günlük hayatta en çok karşımıza çıkan ve uygulanan sistem kesinlikle mobeselerdir. Aynı sistem ile çalışan mobese kameraları plakaları tanıyarak birçok işlemde bulunabilmektedir. Ama genel olarak firmamızın ürettiği ve müşterilere sağladığı bu sistem iş yerlerinde ve evlerimizin otoparkların da ve girişlerde kullanılan sistemdir. Ev ve işyerlerinde ki çalışanların plakalarının tanımlanması sonucu çalışan bu plaka tanıma sistemi aracımızın plakasını tanıdıktan sonra kapı veya bariyeri açar. Firmamızın sizler için ürettiği bu son kalite ve teknoloji plaka tanıma sistemlerine internet sitelerinden veya firmamızın yetkili bayilerinden isteğe ve ihtiyaca göre kolayca temin edilebilmekte ve kullanılmaktadır.

Plaka Tanıma Sistemleri Çeşitleri

Plaka tanıma sistemleri çeşitleri kendi içinde birçok çeşit barındırmaktadır. Bu çeşitlilik plaka tanıma sistemlerinin kullanım alanlarına göre değişiklik gösterilmesinden ötürü çeşitlenmektedir. Bu çeşitlilik plaka tanıma sistemlerin değişen özelliklerinden de ötürü oluşmaktadır. Örneğin plaka tanıma yapan kameranın algılama uzunluğu veya algılama hızına göre değişkenlik göstermekte ve bu yüzden de bu sistemin çeşitliliğini beraberinde getirmektedir.

Kullanılan plaka tanıma sistemi örneğin evlerimizin otoparklarında kullanılan daha orta düzey bir sistemken bazı devlet dairelerinde kullanılan ve emniyetin üst düzey olduğu yerlerde kullanılan sistem ile farklıdır. Bu yüzden de bu farklılık beraberinde sistemlerin çeşitlenmesini getirmektedir. Aynı zamanda mobese gibi kameralardan ziyade günlük hayatta kullanılan bu plaka tanıma sistemlerinin algılama sistemi daha yavaştır. Bu sebepte plaka tanıma sistemlerinin çeşitlenmesinde etkilidir. Bir diğer çeşitlilik ise içeriğinde kullanılan malzemeler ve parçalara göredir. Firmamız tarafınca müşterilerimizin memnuniyeti için son kalite ve son teknolojik ürünler üretmekte ve hizmet vermekteyiz. Plaka tanıma sistemlerinden yararlanmak isteyen müşterilerimizin firmamızın yetkili bayilerinden veya firmamızın internet sitesinde istek, ihtiyaçlarına göre  ve çeşitlerine kolayca ulaşabilir ve temin edebilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder